Rămâi conectat

Ştirea zilei

Aţi văzut-o? Femeie cu afecțiuni psihice dispărută din Ocna Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Ocna Mureş, continuă cercetările pentru găsirea unei femei din Ocna Mureş, dispărută de la domiciliu în noaptea de 27/28 aprilie 2016.

disparutaLa data de 07.05.2016, Politia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către o femeie din oraş, cu privire la faptul că în noaptea de 27/28 aprilie a.c., fiica sa, în vârstă de 34 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a femeii dispărute, fiind dată în urmărire la nivel naţional precum şi în spaţiul Schengen, iar din cercetări a rezultat că aceasta suferă de afecţiuni psihice.

ORBAN LENKA REKA are următoarele semnalmente:

– înălţime 1,70 m;
– greutate 65 kg,
– părul vopsit blond, ochi căprui, faţă ovală;
– îi lipsesc incisivii superiori;

Când se deplasează pe strada, gesticulează în permanenţă cu degetele arătătoare de la ambele mâini, pe care le pendulează sus-jos.

La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni de blugi albaştri, tricou de culoare deschisă, hanorac cu glugă, cojoc lung, de culoare maro, iar în picioare purta adidaşi.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Imagini RARE cu un RÂS surprins în toată SPLENDOAREA de camerele de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Natural Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini RARE cu un RÂS surprins în toată SPLENDOAREA de camerele de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Natural Apuseni Imagini foarte frumoase cu un râs într-o pădure din Parcul Natural Apuseni au fost filmate de o cameră de monitorizare a faunei. Râșii, cele mai mari feline din Europa, au auzul și mirosul foarte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea