Rămâi conectat

Actualitate

Atenție șoferi! ”Radare Fantomă” în testare pe mai multe tronsoane de autostradă din ţară

Ziarul Unirea

Publicat

în

De câteva zile, noi aparate radar sunt folosite de Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale pe mai multe tronsoane de autostradă din ţară.

Este vorba de aşa-zisele Radare Fantomă aflate în maşini neinscripţionate, greu de depistat. Acestea sunt în trafic şi măsoară viteza de deplasare, fără ca şoferii să bănuiască ce li se întâmplă.

O astfel de maşină a ajuns deja la Biroul de Poliţie al Autostrăzii A1 şi în scurtă vreme va intra şi ea în trafic.

Acum, aparatul radar este în perioada de teste pentru omologare, au dezvăluit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentanţii Biroului, care însă n-au putut preciza şi cât timp va trece pana când maşina devine activă, spunând doar că e o chestiune de zile.

Aceştia au spus însă că radarul cu pricina va funcţiona pe toate tronsoanele de autostradă din zona de vest, între Deva şi Nădlac, între Timişoara şi Nădlac, dar şi spre Lugoj şi chiar pe segmentul proaspăt inaugurat, între Traian Vuia şi Margina.

Sursa: opiniatimisoarei.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25-26 iunie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte zone din țară: Averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină

Ziarul Unirea

Publicat

în

25-26 iunie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte zone din țară: Averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină Meteorologii ANM au emis marți, 25 iunie 2024, o nouă avertizare cod galben de furtună valabilă în Alba și alte zone din țară în intervalul 25 iunie, ora 12 – 26 iunie, ora […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea