Atenţie la ţeparii de profesie!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit să captureze un individ care în vara anului trecut a reuşit să ţepuiască doi amatori de chilipiruri din judeţul nostru.
Pe prima victimă, făptaşul, G.M.M., de 32 de ani, din Cîmpina, judeţul Prahova, a abordat-o în 12 mai anul trecut, într-un bar din Sebeş. Prezentându-se ca angajat al unei firme, a acostat un bărbat căruia i-a oferit spre vânzare… 200 de litri de motorină, contra sumei de 500 de lei. Culmea, individul a şi primit suma solicitată, de la victimă, deşi aceasta îl văzuse pentru prima dată în viaţă. Ţeparul şi-a rugat victima să-l transporte până în Alba Iulia, sub pretextul că trebuie să ia nişte lucruri, după care s-ar fi întors în Sebeş să-i dea motorina. Ajungând în Alba Iulia, suspectul i-a spus victimei să-l aştepte în maşină, că se întoarce imediat. Şi dus a fost, evident!
A doua victimă a fost agăţată de individ tot într-un bar, de această dată, în Alba Iulia. În 10 iunie a acostat o femeie căreia i s-a prezentat ca fiind angajat al unei firme ce are ca obiect de activitatea producţia şi comercializarea de produse din carne, oferindu-i spre vânzare… un bax de carne de pui în schimbul sumei de 200 lei. Femeia i-a dat banii, G.M.M. a ieşit din bar, cică numai până la maşină pentru a aduce carnea. Şi dus a fost, din nou!
Individul este cercetat acum de poliţişti pentru înşelăciune, în stare de libertate. Ţinând cont de faptul că ”năravul din fire, n-are lecuire”, nu-i exclus ca să-şi forţeze din nou norocul, chiar dacă este în evidenţa poliţiei. Aşa că mare atenţie cui vă daţi banii…mai ales că nici nu-i sigur că individul nu a mai ţepuit şi alţi creduli care, poate, de ruşine, nu s-au mai plâns poliţiei… Nicoleta IDITA-TOMUŢA

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419