Rămâi conectat

Curier Județean

Atelier de parenting organizat de biblioteca „Lucian Blaga” dedicat pentru viitorii și proaspeții părinți

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atelier de parenting organizat de biblioteca „Lucian Blaga” dedicat pentru viitorii și proaspeții părinți

Miercuri, 6 martie, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează un atelier de parenting dedicat pentru viitorii și proaspeții părinți. Aceștia vor putea să vorbească cu un specialist și să consulte literatura de specialitate pentru eventualele întrebări pe care le au.

Miercuri 6 martie 2024, de la ora 17:00, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, vă invită la sala de lectură a bibliotecii unde va avea loc atelierul de parenting „BebeBiblioteca”. Proiectul are ca scop crearea unui ambient prietenos pentru viitorii și proaspeții părinți, un spațiu în care aceștia să se întâlnească cu un specialist, să pună întrebări și să găsească răspunsuri avizate și, totodată, să poată consulta literatura de specialitate aflată în colecțiile bibliotecii.

Citește și: DUMINICĂ: Ziua Mondială a Scriitorilor sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. PROGRAMUL

Tema pentru atelierul lunii martie este: „Capcanele perfecționismului la părinți și la copii”. „Perfecționimul este unul dintre cele mai subtile mecanisme de apărare, pe care noi, oamenii, îl folosim adesea inconștient. Multe persoane privesc perfecționismul ca pe un lucru pozitiv, ca pe o virtute care îți crește șansele să fii o persoană de succes, dar de fapt perfecționismul se alimentează din frica de a face greșeli și de a fi judecat. Vestea bună este că acest perfecționism poate fi depășit dacă înțelegem mai bine cauzele și învățăm să le transformăm în soluții.” Aceasta este opinia psihoterapeutei Adina Drimbe, cea care coordonează proiectul 3.1 BebeBiblioteca încă de la debutul său, din luna martie a anului 2019.

Având în vedere că acest atelier se desfășoară într-un spațiu al cunoașterii și al cărții, cei prezenți vor primi consiliere în alegerea lecturii, fie beletristică, fie de specialitate, de la responsabila proiectului, bibliotecara Ana-Maria Pienar. Intrarea la activitate este liberă, iar organizatorii încurajează participarea părinților alături de copiii lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei Polițiștii din Sebeș, investigează o posibilă infracțiune de înșelăciune, făcută de un tânăr de 21 de ani din București asupra unui bărbat din oraș. A postat că vinde un scuter electric, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea