Rămâi conectat

Politică Administrație

Atanasiu: Acolo unde au fost baroni PSD e sărăcie. Mutarea lui Dragnea în fruntea partidului duce la ”baronizarea României”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a afirmat, duminică, referitor la Congresul extraordinar al PSD în urma căruia Dragnea a fost validat președinte al social-democraților, că mutarea ”primului baron” în fruntea partidului de guvernământ nu poate să ducă decât la ”baronizarea României”, iar harta sărăciei corespunde cu harta baronilor PSD.

Teodor Atanasiu01”Congresul PSD nu a dus la nici un fel de modificare în bine a celui mai mare partid din România. Congresul a dus la instaurarea celui mai mare baron pe care l-a avut partidul în funcția de președinte și cu alte cuvinte mutarea tuturor metehnelor de la nivel local la nivel central. Ceea ce încearcă azi, Dragnea, să mai ia câțiva tineri în echipa de conducere ca să nu i se vadă problemele din spatele lor, nu are nici un fel de relevanță. Românii trebuie să vadă un lucru, acolo unde au fost baroni PSD, acolo e sărăcie. Harta sărăciei din România corespunde cu harta baronilor PSD. Mutarea primului baron în fruntea partidului nu poate să ducă decât la baronizarea României, efect pe care nu ni-l dorim”, a afirma Atanasiu.

Teodor Atanasiu a mai afirmat că PSD-ul și-a ales președintele ”pe care-l merită și cu care se aseamănă”.

”Dacă ați observat, în ultimii doi ani, PSD a avut o acțiune politică de marketing foarte pronunțată prin care a încercat să schimbe fața fostului partid comunist format din baroni. Au sfârșit printr-un congres în care și-au ales pe cel mai mare baron al PSD-ului în fruntea partidului, pe Liviu Dragnea. Tot rebrandingul PSD se numește, baronul, baronilor – președintele partidului, cel care a condus unul dintre cele mai sărace județe ale țării, Teleormanul.

Am adus metoda Dragnea de sărăcire și ținere sub papuc a populației de la Teleorman, la București. Acesta e marele păcat și marea problemă a PSD-ului. Marele partid nu este unul reformat, ci unul care și-a schimbat doar părul, dar năravul ba”, a mai precizat Atanasiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea