Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Atacatorul din Făget care a îngrozit România era sub influența a 3 droguri, iar unul dintre ele era cocaina. A declarat ca a comis crimele din cauza unei icoane

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacatorul din Făget care a îngrozit România era sub influența a 3 droguri, iar unul dintre ele era cocaina. A declarat ca a comis crimele din cauza unei icoane!

Prins după aproape 24 de ore de căutări, criminalul din Făget a ajuns în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta a fost prins în cursul acestei nopți, fiind oprit de polițiști în timp ce se afla la volanul unei mașini. Ionel Boldea nu a opus rezistență, însă conform primelor informații omul era sub influența a trei droguri, unul din care era cocaină.

Boldea va fi acuzat de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt, conducere sub influența stupefiantelor.

La scurt timp după ce a fost încătușat le-a povestit celor de la fața locului că o icoană de argint l-ar fi scos afară din casă și i-ar fi dat putere să spargă capul unei femei cu piciorul. După comiterea faptelor, atacatorul a stat ascuns într-un pom. Apoi a vrut să meargă acasă sa faca un dus, s-a urcat la volanul unei mașini și la scurt timp a fost prins.

Bărbatul a atacat, miercuri dimineaţa, un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, într-un parc din oraşul Făget. Pe bărbat l-a omorât în bătaie, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. De asemenea, individul s-a deplasat cu o bicicletă spre localitatea Temereşti, iar pe drum a mai bătut trei persoane. Ulterior, a furat o maşină, cu care a lovit un bărbat. În încercarea de a-l prinde, poliţiştii au tras trei focuri de armă asupra maşinii, dar fără succes.

Miercuri, la scurt timp după crima comisă în parcul din Făget, au fost făcute publice şi câteva imagini în care apare Ionel Boldea. Astfel, pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din faţa unui magazin din localitatea Temereşti, se poate observa cumbărbatul încearcă să spargă uşa localului, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele, dar nu reuşeşte.

Aproximativ 200 de poliţişti au fost mobilizaţi cu scopul prinderii criminalului din Făget, fiind instituite filtre în patru judeţe.

sursa: digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea