Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

AstraZeneca testează vaccinul COVID-19 în rândul copiilor: Studiu pentru a evalua siguranța și răspunsul imun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru a evalua siguranța și răspunsul imun al vaccinului COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca, la copii, Universitatea Oxford a lansat un studiu care urmează să stabilească dacă vaccinul este eficient pentru persoanele cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, potrivit unei declarații a reprezentanților Universității.

Aproximativ 300 de voluntari vor participa la studiu iar primele vaccinări sunt așteptate luna aceasta, au precizat reprezentanții Oxford.

Vaccinul cu două doze Oxford / AstraZeneca a fost considerat un „vaccin pentru lume”, deoarece este mai ieftin și mai ușor de distribuit decât serurile produse de rivalii de la Pfizer/BioNTech și Moderna.

AstraZeneca are ca obiectiv producerea a 3 miliarde de doze în acest an și își propune să ajungă la o producție de peste 200 de milioane de doze pe lună până în aprilie.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea