Rămâi conectat

Actualitate

ASTĂZI: Ultima probă pentru aspiranții la șefia unor instanțe și parchete din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

decizie judecatorDupă ce au trecut de testarea psihologică, evaluarea capacităţii de a lua decizii şi de a-şi asuma răspunderea şi verificarea rezistenţei la stres și susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere, trei judecători și un procuror au rămas în cursa pentru șefia unor instanțe și parchete din Alba.

Horea Dorin Cristea care candidează pentru funcția de președinte la Judecătoria Alba Iulia, Nicoleta Emilia Dragoș – pentru funcția de vicepreședinte la Judecătoria Alba Iulia, Aurelian Gheorghe Mocan – pentru funcția de vicepreședinte la Tribunalul Alba și Eugen Fulop – pentru funcția de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au susținut astăzi ultima probă a concursului – testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 22 martie – 19 iunie 2013, a concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a instanțelor și parchetelor.

Concursul sau examenul s-a organizat pentru ocuparea unui număr de 106 funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii, precum şi a unui număr de 99 funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii.

Dacă rezultatele concursului le vor fi favorabile candidaților prezentați mai sus, în Alba vor mai rămâne vacante doar trei funcții de președinte la Judecătoriile Aiud, Blaj și Sebeș și una de primprocuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea