Astăzi: Ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba, în contextul exploziei de noi infectări cu COVID-19. Se va decide ce măsuri vor fi luate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În contextul exploziei de noi infectări la nivelul județului, în cursul zilei de miercuri, 7 octombrie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba se va întâlni pentru a decide măsurile care trebuiesc impuse pentru a reduce riscul de infectare nu noul coronavirus.

Astăzi în județul Alba a fost raportat un număr record de noi cazuri, 118 pacienți fiind infectați cu COVID-19, în ultimele 24 de ore. Tot record a fost și la nivel național cu 2958 de noi infectări.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

„La această oră se întâlnește în ședință online Grupul de Suport Tehnic pe Pandemii, iar după ce vom avea materialul de la ei, vom convoca tot astăzi Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Noi, conform legislației, avem o adresă de la DSP care ne prezintă incidența. Adresa se înaintează Grupului de Suport Tehnic pe Pandemii unde sunt medici, epidemiologi, șefii de structuri care fac o propunere către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, Nicolae Albu, Prefectul județului Alba.

Până la această dată s-au luat măsuri suplimentare în Aiud și Ciugud, după ce numărul de cazuri a crescut alarmant. În cele două localități, masca este obligatorie și în exterior, în spațiile publice aglomerate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419