ASTĂZI: Restricție pentru bicicliști în șanțurile Cetății Alba Carolina – Ben Southall vrea să stabilească un record: cel mai mare număr de tururi al fortificației

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primăria Municipiului Alba Iulia anunță închiderea pistei de biciclete din șanțurile Cetății Alba Carolina, luni, 29 mai 2017, în intervalul orar 7.00-21.00.

În acestă perioadă se află la Alba Iulia celebrul blogger de turism Ben Southall. Om al recordurilor, Ben vrea să stabilească unul și la Alba Iulia: să realizeze cel mai mare număr de tururi al șanțurilor Cetății pe bicicletă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Amintim că un tur al șanțurilor fortificației pe bicicletă înseamnă 2,7 kilometri. Subliniem că restricția se referă doar la pista de biciclete, așa că publicul are acces pe traseul șanțurilor fortificației (pentru plimbări la pas, spre exemplu) în intervalul orar menționat”, precizează reprezentantul municipalității.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La fața locului vor fi prezente și echipaje ale Poliției Locale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Mita biciclista 29 mai 2017 at 15:38

He he! Cel putin jumatate din alba nu stiu care este pista de biciclete. Semnalizarea este foarte proasta si aproape inexistenta. O sa fie distractiv cind omu o sa isi ia injuraturi de la ghiolbanu care isi plimba gagica sau carucioru pe unde vrea muschiu’ lui.

Comentariile sunt oprite