Rămâi conectat

Actualitate

ASTĂZI| Rabla pentru electrocasnice 2022: Persoanele fizice se pot înscrie pentru cea de-a treia etapă

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI| Rabla pentru electrocasnice 2022: Persoanele fizice se pot înscrie pentru cea de-a treia etapă

Începând ce vineri, 8 iulie, ora 10.00, persoanele fizice se pot înscrie în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru electrocasnice, în vederea selectării voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condițional, uscătoarele de rufe și aspiratoarele, anunță Administrația Fondului de Mediu.

Bugetul acestei etape este de 15 milioane de lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 8 iulie, ora 10:00 – 14 iulie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

În cea de-a treia etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, astfel: 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++; 400 de lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++; 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Perioada de derulare a unei etape de selecţie a voucherelor este de şapte zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobată pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit, precizează AFM.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea