ASTĂZI: Premierul Viorica Dăncilă, însoțită de câțiva miniștri, prezentă la Alba Iulia la conferinţa judeţeană a PSD Alba

Viorica Dăncilă vine astăzi la Alba Iulia pentru a participa la conferinţa de alegeri a PSD Alba.

Potrivit PSD Alba, premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al Partidului Social Democrat, va participa, astăzi, de la ora 10.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, la Conferinţa Judeţeană a organizaţiei, în cadrul căreia vor fi aleşi membrii din conducerea organizaţiei.

Organizatorii au anunţat că premierul Viorica Dăncilă va participa, în măsura timpului disponibil, la Festivalul ”Toamna Cugireană”, unde se va întâlni cu susţinătorii.

Programul primului ministru:

9.30 – 9.55: Aşteptarea şi înregistrarea jurnaliştilor acreditaţi;

10.00 – 10.15: Posibilitate de filmare şi fotografiere pentru jurnalişti, la începutul lucrărilor conferinţei;

12.00 – 12.45: Conferinţă de presă organizată la Hotel Parc;

13.00: Posibilă deplasare a premierului Viorica Dăncilă la Cugir în vederea participării la Festivalul ”Toamna Cugireană”.

Informaţii neoficiale susţin că Dăncilă va fi însoţită de miniştrii Mihai Fifor, Eugen Bădălău şi Răzvan Cuc, care vor avea discuţii legate de soarta unor companii de stat din Alba (Fabricile de armament de la Cugir şi exploatarea minieră Cupru Min SA), precum şi referitoare la stadiul construcţiei primelor două loturi ale autostrăzii Sebeş – Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...