Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 18.00, CSU Alba Iulia – CSM Satu Mare *Pregătire pentru Final Four-ul CEWL, revedere cu Eleş, Laza şi Voica

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-Valosun Brno1CSU Alba Iulia se pregăteşte pentru Final Four-ul Ligii Europei Centrale, competiţia găzduită în weekend în Cetatea Marii Uniri, al cărei trofeu să speră în intre în premieră în panoplia trupei lui Popov. Cu 6 victorii consecutive la activ, studentele lui Miro se situează pe locul al doilea în ierarhie (44 de puncte, 21 de victorii şi două eşecuri) şi astăzi, de la ora 18.00, întâlnesc în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, în etapa a 24-a pe rivala din Nord, CSM Satu Mare (poziţia a 7-a, 12 succese, 11 înfrângeri). Raportul confruntărilor directe este favorabil sătmărencelor, 13-3, în tur CSU a învins 80-58, iar combatantele se vor regăsi din nou „face to face” în prima fază a play-off-ului. „Suntem în etapa pregătirilor pentru Final Four-ul CEWL şi folosim acest prilej pentru a regla diverse aspecte. Ne duelăm cu o echipă interesantă, ce mizează pe fosta mea elevă Eni Laza, o excelentă coordonatoare şi în plus ne vom duela cu Satu Mare în play off. Nu urmează un meci special, dar firesc că există anumite sentimente mai ales că te întâlneşti cu persoane cu care ai colaborat în trecut”, a declarat antrenorul Miroslav Popov (CSU Alba Iulia).

*Meci sentimental pentru combatanţi

În ultimele două ediţii, Satu Mare a fost mereu coşmarul albaiuliencelor, în stagiunea precedentă suflându-le medaliile de bronz în „finala mică”, pentru ca în 2012 să le elimine în play-off, din cursa spre podium! Între timp poli valorici s-au inversat, dar această întâlnire are conotaţii aparte pentru o parte dintre cei implicaţi. Petru Eleş a fost timp de doi ani director sportiv, până în vară al CSU Alba Iulia, iar acum a devenit antrenor al vizitatoarelor, avându-le sub comandă pe Eniko Laza şi Bianca Voica, foste echipiere sezonul trecut în garnitura din Popov. De asemenea, în tabăra locală se regăsesc AnneMarie Părău şi Chadijah Whittington, ce au activat la Satu Mare campionatul intern.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea