Rămâi conectat

Politică Administrație

ASTĂZI: Lucia Varga, ministrul Apelor şi Pădurilor participă la o acţiune de control a exploatării pădurilor în judeţul Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Ministrul Apelor si Padurilor Lucia VargaLucia Varga, ministrul delegat al Apelor şi Pădurilor se află astăzi, 30 mai, în judeţul Alba, unde va derula un control cu privire la modul în care se fac exploatările de material lemnos în zonă. Lucia Varga, împreună cu prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, s-au deplasat în teren în jurul orei 11:00.

Deputatul PNL Lucia Varga (Colegiul 3 Aleşd din Bihor) a fost desemnată recent la conducerea Ministerului Pădurilor şi Apelor. Este fost şef al Gărzii de Mediu Bihor şi secretar de stat în Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile (2005-2008). Totodată, din 2007 şi până în 2009, Varga a fost preşedinte al Comisiei Internaţionale pentru Protecţia Fluviului Dunărea (ICPDR) şi, timp de un an, preşedinte al Biroului reuniunii Părţilor la Protocolul privind Apa şi Sănătatea.

Prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, a anunţat în cursul zilei de miercuri că va participa astăzi la o acţiune de combatere a tăierilor ilegale de material lemnos pe raza judeţului Alba.

Revenim cu amănunte în jurul orei 14.00, când, în cadrul unei conferinţe de presă, vor fi făcute publice rezultatele acţiunii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Daia Română, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere montarea de camere video de supraveghere în diverse locații din zonă. Această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu de creștere a securității și siguranței […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea