ASTĂZI, la ora 19.00, un nou protest la Alba Iulia: Se cere ”urgentarea anchetei penale care vizează represiunea violentă din 10 august 2018”

Un nou protest împotriva Guvernului este organizat, luni, 10 septembrie, la Alba Iulia. Întâlnirea este în fața Prefecturii, la ora 19.00, după care cei prezenți vor porni în marș, prin oraș. Potrivit organizatorilor se cere, printre altele, Se cere ”urgentarea anchetei penale care vizează represiunea violentă din 10 august 2018”.

”La o luna de la masacrul jandarmeriei din Piata Victoriei din Bucuresti, iesim din nou in strada sa ne alaturam celor din diaspora care au cerut demisia Guvernului si a lui Liviu Dragnea. Ne vom intalni luni, 10 septembrie 2018, incepand cu ora 19:00 in fata Prefecturii Alba, dupa care vom pleca in mars prin oras.

In plus, cerem urmatoarele:

1) Demisia Dragnea si Tariceanu din Parlament
2) Stoparea legilor pentru corupti
3) Desfiintarea comisiei lui Iordache
4) Confiscarea extinsa a averilor coruptilor condamnati
5) Fara condamnati penal definitiv in functii publice
6) Urgentarea anchetei penale care vizeaza represiunea violenta din 10 august 2018”, au transmis organizatorii protestului din Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

#insist #samapishpe #rezist 10 septembrie 2018 at 8:37

La munca cu voi nu la intins mana putorilor ! Vreti o tara ca afara ? Spar ca Politia din Alba Iulia sa v-o ofere in acasta dupa-amiaza asa cum au patit „capsunarii” din Spania zilele trecute.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...