Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, la Galtiu, două amicale pentru FC Brașov, cu CSU Alba Iulia și Viitorul Sântimbru, primul la ora 11.00

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara secundă FC Brașov, al cărei manager general este cugireanul Bogdan Petric, va susține astăzi două partide de verificare la Galtiu, de la ora 11.00, cu divizionara terță CS Universitatea Alba Iulia, respectiv, de la ora 15.30, cu Viitorul Sântimbru, vicecampioana turului în Liga 4.

Revenită din Antalya, gruparea de sub Tâmpa a preferat să se pregătească timp de 4 zile în Alba întrucât nu are, din cauza vremii, terenuri adecvate în Brașov.

Tot astăzi, de la ora 16.00, la Zlatna, pe “Minaur” se vor duela CSM Unirea Alba Iulia și GT Sport Alba Iulia, “alb-negrii” mai disputând vineri, la Deva, pe teren sintetic, tot de la ora 16.00, o partidă de verificare cu CSM Deva (liderul Seriei 7).

Metalurgistul Cugir încă mai caută oponent pentru vineri, când se va încheia cantonamentul la domiciliu întrucât a căzut testul fixat cu Industria Galda, iar studenții din Cetatea Marii Uniri vor avea weekend liber. Sâmbătă, la Târgu Mureș, tot pe suprafață sintetică, de la ora 11.00, CS Ocna Mureș va întâlni Sănătatea Cluj, colega de serie.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea