Rămâi conectat

Sport

Astăzi, formaţia de handbal masculin, Voinţa Savini Due Sebeş a trecut de Universitatea Craiova cu 28-26

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes handbal 12 Voința Savini Due Sebeș a câștigat meciul programat astăzi, în deplasare, împotriva echipei Universitatea Craiova cu scorul de 28-26(14-10). Partida a fost una dificilă, având în vedere că oltenii veneau după două victorii consecutive. 

Meciul a fost condus de la un capăt la celălalt de către formația antrenată de Alexandru Weber. Cu toate că venea după o înfrângere dureroasă, suferită duminică pe teren propriu, handbaliştii Voinţei Savini Due Sebeş au jucat foarte bine şi au bătut un adversar extrem de dificil.

*Victorie pentru fani 

Alexandru Weber este foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi şi a ţinut să dedice victoria fanilor prezenţi duminică, în sala Florin Fleşeriu la prima înfrângere a Voinţei Savini Due Sebeş din istorie. „Echipa a făcut un meci mare. Am învins în deplasare, la Craiova, formaţie care venea după două victorii consecutive. Această victorie ne aduce la 3 puncte de primul loc şi ne oferă un moral bun pentru meciul de duminică. Dedicăm victoria fanilor prezenţi duminica trecută în sala Florin Fleşeriu la înfrângerea suferită contra celor din Oradea. Îi aşteptăm în continuare să ne susţină şi să ne sprijine. Vreau să felicit echipa pentru dăruirea şi ambiţia de care a dat dovadă în acest meci dificil. a declarat Alexandru Weber, tehnicianul formaţiei Voinţa Savini Due Sebeş.

Pentru echipa de handbal masculin din municipiul Sebeş au marcat: Adrian Cunţan – 6 goluri, Adrian Ţone şi Alin Caragui – 5, Mihai Macarie, Cristian Suciu şi Iulian Grozav câte 3, Florin Baciu – 2, respectiv Raul Muntean, un gol. Au mai jucat: Cornel Medrea, Liviu Moga, Radu Balasz – Cristian Opincariu, Iancu Mărginean, Lucian Preda, Lucian Nimu şi Vlad Breazu. Următorul meci al Voinţei Savini Due Sebeş este programat duminică, în sala Florin Fleşeriu din municipiul Sebeş, împotriva echipei CS Extrem Baia  Mare.

 

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea