Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ASTĂZI: Expoziţie de icoane pe sticlă realizate de elevi ai Colegiului militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, la Museikon

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii militari care frecventează cursurile cercului de pictură de la Palatul Copiilor din Alba Iulia, coordonaţi de profesor Noemi Kusztos, îşi vor prezenta lucrările în cadrul unei expoziţii care va fi găzduită de secţia Museikon a Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia.

Vernisajul expoziţiei de icoane pe sticlă „Fragila lume a sfinților” va avea loc marţi, 29 octombrie 2019, de la ora 16.00.

Lucrările cu specific transilvănean sunt replici ale unor icoane pe sticlă din colecția Museikon şi au fost realizate de elevii militari în anul şcolar 2018-2019, în cadrul unui interesant parteneriat educațional încheiat între Muzeul Naţional al Unirii prin secția Museikon, Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” și Palatul Copiilor.

Expoziţia de icoane pe sticlă este inclusă în programul de manifestări dedicate sărbătoririi Centenarului Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General Consiliul local al comunei Roșia Montană a aprobat în ședința din 18 aprilie 2024 încheierea unui protocol de colaborare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Institutul Național al Patrimoniului (INP) și Consiliul Județean Alba. Hotărârea are […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea