Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Astăzi, Balul Balurilor 2014. Roxana Paştiu şi Andrei Negrea – câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister Boboc Ziarul Unirea

Dragoş Suciu

Publicat

în

În urma concursului organizat de ziarul Unirea, Roxana Paştiu şi Andrei Negrea au câştigat titlurile de Miss şi Mister Boboc Ziarul Unirea, fiind cei mai populari şi apreciaţi boboci, în rândul internauţilor.

Cu 10 zile înainte Balul Bobocilor 2014, ziarul Unirea v-a făcut cunoştinţă cu toţi participanţii care au participat la un concurs, la care votanţii au fost cititorii ziarului. Andrei Negrea a fost votat de 815 utilizatori de pe reţeaua socială Facebook, în vreme ce Roxana Paştiu a fost apreciată de 2.037 de internauţi.

Andrei Negrea este elev la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, iar Roxana Paştiu studiază la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia. Amândoi au spus că îşi doresc să câştige în această seară un nou titlu Mister şi Miss Boboc.

Cei doi vor primi câte 100 de lei, un tricou cu ziarul Unirea pentru a-şi aduce aminte mereu de premiul câştigat şi o şedinţă foto cu blogerul Mihai Zmenta, prezentatorul balului.

Concursul balului va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 17.30, iar petrecerea în Club Stage din Alba Iulia, invitaţii speciali fiind Dj Sava şi Raluca.

Multă baftă tuturor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

21- 23 iunie | Difffusion 2024, primul festival digital din istoria municipiului Alba Iulia. PROGRAM

Bera Larisa

Publicat

în

21- 23 iunie | Difffusion 2024, primul festival digital din istoria municipiului Alba Iulia. PROGRAM La Alba Iulia, va avea loc în perioada 21-23 iunie primul festival digital din istoria municipiului: difffusion. Evenimentul este semnul că la Alba Iulia s-a născut primul cluster din domeniul IT – AI3, au transmis organizatorii. Festivalul va fi o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea