Rămâi conectat

Curier Județean

ASTĂZI: „Alba se ridică în picioare pentru asistența socială” – Eveniment de promovare a profesiei de asistent social, la sediul DGASPC Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba (DGASPC), instituție aflată sub jurisdicția Consiliului Județean, organizează luni, 04 iunie 2018, un eveniment din seria celor dedicate promovării profesiei de asistent social, numit „Alba se ridică în picioare pentru asistența socială”. Manifestarea are loc începând cu ora 11.00, la sediul DGASPC Alba, situat în Bdul 1 Decembrie 1918, nr. 68.

CNASR a declanșat o amplă campanie națională de promovare și valorizare a profesiei de asistent social intitulată în mod metaforic „România se ridică în picioare pentru asistența socială”. În fiecare județ al țării sunt organizate evenimente la care participă asistenți sociali, oficialități, jurnaliști, societatea civilă, universitari, studenți, prieteni și susținători ai profesiei de asistent social.

Scopul acestui periplu național este acela de a reda asistenților sociali, demnitatea pe care această nobilă profesie o merită și a reînvia spiritul de breaslă în rândul unei comunități profesionale speciale. Până în acest moment au fost parcurse 26 de județe.

La eveniment vor fi prezenți atât președintele CNASR, Doru Buzducea, vicepreședinții Cristian Roșu și Ioan Durnescu, cât și Diana Cristea – secretar executiv CNASR.

În anul Centenarului Marii Uniri, CNASR se pregătește de o nouă descindere, de data aceasta în Țara Moților, la Alba Iulia, acolo unde se desăvârșește istoria, acolo de unde și noi vom lasa Declarația Asistenților Sociali din România. Ne bucurăm că și județul Alba, ținutul cu o istorie zbuciumată, martirică, dar glorioasă, se alătură campaniei noastre de promovare și valorizare a profesiei de asistent social. Mulțumim domnului profesor Sorin Chirilă – directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, precum și doamnei Ana Maria Borteș – președinta filialei locale a CNASR, pentru organizarea și coordonarea întregului eveniment”, a declarat Doru Buzducea, președintele CNASR și decanul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității București.

Persoană de contact: Doru Buzducea – 0722255761


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea