Asociația Pro Infrastructură: Mandatul directorului CNAIR Sorin Scarlat a fost prelungit cu 4 luni, deși premierul Orban anunța că persoanele incompetente vor fi înlocuite cu profesioniști

Asociația Pro Infrastructură: Mandatul directorului CNAIR Sorin Scarlat a fost prelungit cu 4 luni, deși premierul Orban anunța că persoanele incompetente vor fi înlocuite cu profesioniști

După ce mandatul directorului general al CNAIR, Sorin Scarlat, a fost prelungit cu patru luni, Asociaţia Pro Infrastructură atrage atenţia că premierul Orban susţinea că înlocuieşte persoanele incompetente din conducerea companiilor de stat cu profesioniști prin concursuri transparente.

„Din informațiile noastre, mandatul Directorului General CNAIR Sorin Scarlat a fost prelungit cu 4 luni, deși premierul Orban anunța în noiembrie 2019 că persoanele incompetente de la conducerea companiilor de stat vor fi înlocuite cu profesioniști prin concursuri transparente, dând exemplu chiar managementul dezastruos de la CNAIR.

ELIT

În 6 luni de mandat, Sorin Scarlat s-a integrat perfect în tabloul general din ultimii ani de la CNAIR. Lipsit de coloană vertebrală în fața politicului, dar și de o viziune și o strategie competentă prin care să reformeze Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, directorul Scarlat a păstorit același dezastru privind licitațiile proiectelor noi (vezi detalii: http://bit.ly/2FT1tU1), managementul celor în execuție sau măsurile privind siguranța rutieră pe șoselele aflate în exploatare.

Punctul culminant din mandatul lui a fost rezilierea la 99% a lotului 3 din A1 Lugoj-Deva și menținerea închisă a autostrăzii perfect funcționale timp de 4 luni, până când adevărul și bunul simț au fost mult prea evidente pentru a mai putea fi ignorate.

Cerem premierului Orban și ministrului Bode să accelereze reformele promise și să acționeze mult mai ferm în direcția reconstruirii administrației cu atribuții în infrastructura de transport”, declară API.

sursa: facebook – Asociația Pro Infrastructură

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Gerula 15 ianuarie 2020 at 23:20

La ce nr. de telefon se poate suna daca observam gropi in sosea…¡

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...