Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Asociația Pro Infrastructura: Avansul pe autostrada Sebeș-Turda lotul 1 este insesizabil, chiar dacă Pizzarotti a promis deschiderea parțială a circulației până la finalul anului

Cristian Radu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Asociația Pro Infrastructura: Avansul pe autostrada Sebeș-Turda lotul 1 este insesizabil, chiar dacă Pizzarotti a promis deschiderea parțială a circulației până la finalul anului.

Deși vremea din ultima perioadă a fost prielnică, mobilizarea constructorului în punctele critice (nodurile rutiere Sebeș și Alba Iulia Nord) este în continuare deficitară.

Chiar dacă italienii de la Pizzarotti au promis public ministrului Cuc că vor trata cu prioritate cele două bretele scurte din nodul Sebeș care să permită deschiderea parțială anticipată a traficului în 2019 până la Alba Iulia Sud, avansul este insesizabil.

Lotul 1 filmare completă:

YouTube video

Avem totuși o veste bună. La pasajul peste calea ferată din zona Alba Iulia Nord a început relocarea liniei electrice de înaltă tensiune care bloca lucrările la această structură.

Întrerupere energie electrică la nodul rutier Alba Iulia Nord:

YouTube video

În urma deblocării situației, sperăm că antreprenorul va tura motoarele astfel încât în primăvara lui 2020 să putem circula pe bretelele scurte ale nodului Sebeș până la Alba Iulia Nord și tot tronsonul (17 km), cu toate conexiunile, să fie gata cel mai târziu la finalul verii anului viitor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea