Rămâi conectat

Actualitate

Asociația Pakiv România își cere scuze față de beneficiari și furnizori

Bogdan Presecan

Publicat

în

Asociația Pakiv România a remis presei un comunicat prin care își cere public scuze beneficiarilor și furnizorilor față de care au înregistrat în ultimele luni datorii. Acest fapt se datorează suspendării plăților cererilor de rambursare către organizațiile care implementează proiecte în cadrul programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), situație în care se regăsește și Asociația Pakiv.

“Asociația Pakiv România își cere scuze față de beneficiari și furnizori de servicii pentru întârzierile intervenite în derularea plăților.

Față de toți beneficiarii noștri care nu și-au încasat banii la timp, cât și față de furnizorii de servicii și bunuri, ne cerem scuze public. Îi asigurăm de buna noastră credință și totodată că facem toate eforturile pentru a soluționa în cel mai scurt timp această problemă. Sperăm că situația se va decongestiona cât mai curând posibil, iar până atunci facem apel la înțelegerea beneficiarilor noștri”, a subliniat președintele Asociației Pakiv România, Gruia Ioan Bumbu.

Motivele care stau la baza acestei situații sunt independente de voința echipei de management a Asociației Pakiv România și sunt legate de derularea plăților către organizația noastră”, se precizează în comunicatul de presă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea