Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Asociația non-profit LEO Alba Iulia Fortress organizează o campanie de strângere de jucării în sprijinul orfelinatelor din județul Alba. În ce perioadă pot dona doritorii

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația non-profit LEO Alba Iulia Fortress organizează o campanie de strângere de jucării în sprijinul orfelinatelor din județul Alba. În ce perioadă pot dona doritorii

Asociația non-profit Leo Alba Iulia Fortress va iniția și coordona în perioada 26 iunie – 2 iulie o generoasă campanie de strângere de jucării, având ca scop donarea acestora către orfelinatele din județul Alba. Prin intermediul acestei inițiative, organizația se angajează să aducă zâmbete pe chipurile copiilor aflați în nevoie, oferindu-le o mică bucurie și suport emoțional în momente dificile.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În această perioadă specială, între 26 iunie și 2 iulie, toți cei care doresc să contribuie și să ofere o a doua șansă jucăriilor care nu mai sunt folosite sunt invitați să doneze aceste obiecte prețioase. Pentru a face acest lucru cât mai convenabil și accesibil, asociația Leo Alba Iulia Fortress va amplasa o rulotă specială în Piața Cetății, un punct central și ușor de găsit în orașul nostru.

Rulota noastră va fi deschisă în intervalul orar 10:00 – 18:00, oferind tuturor posibilitatea de a aduce jucării și de a contribui la această nobilă cauză. Fie că aveți jucării neutilizate în casa dumneavoastră, fie că doriți să achiziționați jucării noi special pentru această donație, suntem deschiși și recunoscători pentru orice tip de implicare.

Dorim să subliniem importanța fiecărui donator și impactul pe care aceste mici gesturi de generozitate îl pot avea asupra vieților copiilor din orfelinatele din județul Alba. Prin donarea jucăriilor, veți oferi copiilor o sursă de bucurie, oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de joc și de a-și crea amintiri frumoase în ciuda circumstanțelor dificile prin care trec.

Vă încurajăm să răspundeți acestui apel de solidaritate și să ne alăturăm împreună pentru a face o diferență în viața acestor copii nevoiași. Fiecare jucărie donată va contribui la crearea unei lumi mai bune pentru acești copii și la sprijinirea lor în parcursul lor de creștere și dezvoltare.

Prin implicarea dumneavoastră, vom demonstra încă o dată că comunitatea noastră este unită și că putem face lucruri mărețe atunci când ne unim forțele pentru binele celor mai vulnerabili membri ai societății noastre. Vă mulțumim anticipat pentru contribuția dumneavoastră valoroasă și pentru sprijinul acordat în această campanie importantă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea