Asistenţă gratuită în instanţă pentru vârstnicii cu pensiile tăiate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În urmă cu câteva zile, la sediul PSD Alba, a avut loc întâlnirea conducerii PSD Alba Iulia cu pensionari civili şi militari, nemulţumiţi că guvernarea PDL încearcă prin toate mijloacele să le ia acestora drepturile care li se cuvin. Aşa cum ne-a declarat Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, având în vedere complexitatea problemelor vârstnicilor, la nivelul conducerii PSD Alba Iulia s-a constituit o echipă de avocaţi condusă de preşedintele organizaţiei municipale, av. Ovidiu Jidveian, care va asigura asistenţă juridică gratuită tuturor celor care vor acţiona în instanţă statul român, nemulţumiţi de tăierea unor drepturi de pensie. „Acest colectiv de jurişti va sprijini petiţionarii la întocmirea tuturor contestaţiilor în vederea reprezentării gratuite a acestora în instanţă”, a spus Ovidiu Jidveian. Aceste acţiuni vor continua în toate zonele judeţului, astfel că PSD Alba va acorda asistenţă juridică gratuită tuturor pensionarilor, fie că este vorba de foşti militari sau de cei încadraţi în grupele I şi II de muncă. Pentru zona Sebeş, întâlnirile cu vârstnicii vor avea loc marţi, 1 februarie 2011, la ora 17.00, la Casa de cultură din municipiul Sebeş. „Vor urma apoi alte întâlniri cu pensionarii din judeţ, pe care le vom anunţa din timp, astfel încât să reuşim să-i sprijinim pe toţi cei cărora le-a fost furată o parte din proprietatea lor, din pensie, de către camarila portocalie”, ne-a declarat Ioan Dîrzu, liderul PSD Alba. (A.D.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

vigilante 31 ianuarie 2011 at 13:06

Sigur ca da..ce compasiune pe capul pesedistilor pt pensionari si mai ales pentru fostii militari. Cand erau la conducere si primeau batranii pensii de C.A.P. de mizerie si militarii ieseau cu pensie babana plus ordonante nu i-a chemat sa ii reprezinte in instanta sau sa zica uite luam din pensiile mari si dam celor cu pensii ridicol de mici care abia isi duc traiaul de pe o zi pe alta. Acum au gasit un pretext pt a lovi in cei de la putere folosindu-se de nemultumirile oamenilor. Populism si demagogie. Scopul? Evident..dati-va voi jos ca sunteti rai sa ne asezam noi…in tara asta se tot fura si inca a mai ramas de furat.

alexandru 31 ianuarie 2011 at 15:00

din pacate cei care gandesc ca tine sunt foarte putini….iar restul au toti drept de vot.oricum primesti aprecierile mele sincere pentru ratiune in gandire.

costelus2011 31 ianuarie 2011 at 19:35

ori unde in lume cand ti se ia un drept opinut legal ai dreptul la aparare fie ea si gratuita.marele *ZEUS* a reusit performanta de a ne azmuti pe unii inpotriva altora *asta sef* de ce nu cereti cresterea pensiilor mai mici in mod real pentru ca dintr-un calcul facut corect cati bani s-au adunat la buget prin taierea pesiilor nesimtite daca acesi bani sar da la ceilalti pesionari cu pensii simtite pensiile acestora ar creste in medie cu 50 de bani asai ca e buna treaba important este ca tine.

Comentariile sunt oprite