Asigurarea obligatorie pentru locuinţe ar putea fi plătită odată cu impozitul anual pentru imobile – PROIECT

Un deputat social-democrat își dorește ca asigurarea obligatorie pentru locuinţe să poată fi plătită odată cu impozitul anual pentru imobile, urmând să depună un proiect de lege în acest sens.

Răzvan Rotaru spune că e nevoie de o astfel de iniţiativă pentru că doar 20% dintre proprietarii de imobile dispun de această poliţă obligatorie. Iar în cazul producerii unor dezastre nu există fonduri pentru refacerea locuinţelor. În momentul de faţă se analizează mai multe variante prin care ar putea fi realizată această reglementare.

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „M-am gândit că aceste asigurări să fie plătite odată cu impozitul anual, la taxe şi impozite, de acolo să fie dirijat într-un cont, într-un fond de garantare. (Cum va fi pentru cetăţean?) Va alege o societate de asigurare, anual va fi şi va plăti acea taxă la taxe şi impozite sau la o societate de asigurare, găsim o soluţie acum. Ideea e să putem introduce şi alte calamităţi. Inundaţii, explozii şi vedem alte soluţii care mai sunt. Din ce am vorbit cu un asigurător mi-a spus că e posibil să mai crească în jur de 30, 40%”.

INFORMARE COVID-19

Sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

zoro a spus 5 octombrie 2017 at 20:11

sa ma asigur pentru CEEEEEEE ????? Alunecari de teren ….inundatiii ….. si cand sa dea BANII intra in insolventa !!!!!! Alta vaca de muls !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...