Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Arpad Ladanyi, suspendat la cerere din funcţia de şef al Gărzii Financiare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La cererea lui Arpad Csaba Ladanyi, premierul Emil Boc l-a suspendat pe acesta pentru o lună de zile din funcţia de comisar general al Gărzii Financiare, decizia fiind deja publicată în „Monitorul Oficial”. Pe durata suspendării, atribuţiile lui Arpad Ladanyi vor fi exercitate de comisarul general adjunct, Sorin Florea. Aiudeanul Arpad Ladanyi, fost subprefect de Alba şi inspector guvernamental, solicitase din 23 mai suspendarea din funcţia de şef al Gărzii Financiare. Guvernul a hotărât în data de 1 iunie desfiinţarea a peste 700 de posturi de la Garda Financiară, dar fostul subprefect Ladanyi susţine că cererea sa de autosuspendare din funcţie nu are legătură cu măsurile guvernamentale, ci are la bază motive personale.
„Am solicitat suspendarea pentru un motiv personal. Nu are legătură cu activitatea Gărzii Financiare. Potrivit art. 95 din Statutul funcţionarului public, pentru interes legitim, motivat, funcţionarul public poate solicita suspendarea din funcţie. Această suspendare a mea este independentă de reorganizarea Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală”, a declarat presei Arpad Ladanyi. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea