Rămâi conectat

Curier Județean

”Armonie”: Artista Rodica Pungea vă invită vineri, la Aiud, la vernisarea unei noi expoziții

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

expozitie04Rodica Pungea, membru al Uniunii Artiștilor Plastici, vă invită vineri, 24 aprilie, de la ora 17.00, la vernisarea unei noi expoziții, intitulată ”Armonie”.

Iubitorii de artă sunt așteptați, așadar, la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud pentru a se bucura de expoziția de pictură, organizată în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici, Fundația Inter-Art Aiud și centrul cultural care o găzduiește.

Vernisarea expoziției va fi prezentată de Ioan Hadarig, manager la centrul cultural.

expozitie01Rodica Pungea s-a născut la 21 februarie 1957, la Drauţ, judeţul Arad. A absolvit Liceul Teoretic din Ineu, judeţul Arad, şcoala postliceală la Oradea şi şcoala Populară de Arte, secţia pictură. Prima expoziţie a avut-o în anul 1983, iar de atunci şi până în prezent a participat la expoziţii de grup şi personale, internaţionale şi tabere de creaţie, printre care amintim Expoziţie INTER-ART la Muzeul Literaturii Române Bucureşti, Expoziţia internaţională „Primăvara artelor vizuale” Rabat (Maroc 2009) sau Expoziţia internaţională Mail Art Alba Iulia 2011. A câştigat locul I în judeţul Arad (1983), Locul II faza Naţională (1984) şi Distincţie INTER-ART (2001-2009), Tabăra de creaţie ediţia a IV-a Costineşti 2011.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea