Rămâi conectat

Ştirea zilei

Arestaţi preventiv pentru că au prădat casele sebeşenilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Judecătoria Sebeş a emis pe numele la doi tineri din localitate mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba. Aceştia au intrat prin efracţie în locuinţele a doi gospodari din municipiu de unde au furat bani şi bunuri. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a reuşit identificarea principalilor suspecţi de comiterea a două infracţiuni de furt comise în noaptea de 23/24.12.2010  şi 29/30.12.2010 din două locuinţe din Sebeş. B.S., de 25 de ani, localnic, în noaptea de 23/24.12.2010, a pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean, de unde a sustras bunuri în valoare de 4.000 de lei. De asemenea, s-a stabilit că şi B.F.C., de 23 de ani, a pătruns tot prin efracţie în locuinţa unei femei, de unde a sustras bunuri în valoare de 850 de lei precum şi suma de 500 de lei.
La domiciliile suspecţilor au fost efectuate simultan două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate 3900 de articole pirotehnice şi mai multe bunuri, în legătură cu care există suspiciunea că provin din furturi.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi operaţiuni pirotehnice fără drept precum şi în vederea documentării întregii activităţi infracţionale ale celor suspecţi.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO| Masa Populară de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia: Bucătarii au pregătit peste O TONĂ de varză cu cârnați pentru oamenii veniți în Cetatea Marii Uniri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Masa Populară de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia: Bucătarii au pregătit peste O TONĂ de varză cu cârnați pentru oamenii veniți în Cetatea Marii Uniri

La Alba Iulia, Ziua Națională a României a fost sărbătorită printr-un eveniment deosebit, zeci de bucătari pregătind peste 5000 de porții de mâncare în curtea Palatului Princiar, pentru oaspeții orașului.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Primăria Alba Iulia a ales să ofere varză cu cârnați în cadrul mesei populare.

Evenimentul a avut loc în curtea Palatului Princiar, unde douăzeci de bucătari s-au implicat în prepararea a peste 1000 de kilograme de varză și aproximativ 450 de kilograme de cârnați.

Mâncarea a fost gătită cu pasiune în ceaune, iar atât turiștii, cât și localnicii au avut ocazia să deguste din bucatele pregătite cu grijă de echipa de bucătari.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Servirea delicioasei mese de varză cu cârnați a avut loc la ora 15.30, imediat după parada militară conform programului stabilit.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare