Rămâi conectat

Sport

Arde Valea Domanului, ultima șansă pentru “rosso-nerii” din Banat! Duminică, CSM Școlar Reșița – Unirea Alba Iulia, derby între contracandidate la promovare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Amânat din pricina faptului că gruparea din Cetatea Marii Uniri a jucat joi seara, la Zlatna, cu FCSB, în “16”-imile Cupei României, jocul dintre CSM Școlar Reșița și Unirea Alba Iulia, între două pretendente la promovarea în Liga a 2-a, se dispută duminică, 30 septembrie, la ora 17.00, pe Stadionul “Mircea Chivu”. Situația în ierarhie pune presiune pe cele două formații, câtă vreme liderul Șoimii Lipova “merge ceas”, iar ecartul din ierarhie se mărește de le o etapă la alta. “Alb-negrii”, invincibili în eșalonul terț, sunt pe poziția a șasea a ierarhiei, la șase lungimi de prima clasată și pun capăt, prin acest duel extrem de dificil, unei serii istovitoare, purtată pe două fronturi, campionat și competiția “KO”.

După prestația lăudabilă din Cupa României, suntem obligați să ne concentrăm la jocul de campionat de la Reșița, unul mult mai importanr pentru noi. În partida contra FCSB am câștigat foarte mult la imagine, ne-am autodepășit, dar trebuie să învingem la Reșița, unde mergem la victorie, pentru a nu pierde teren în fața liderului, Șoimii Lipova, care și acum are multe puncte avans„, a precizat Adrian Bicheși.

*A venit Bobar, a plecat Lolea!

În Valea Domanului, apele sunt agitate la maximum după startul dezastruos din campionat, raportat la pretențiile echipei cu cel mai mare buget din serie (700.000 de euro!). Cristian Bobar (fost la Dinamo, ASA Tg. Mureș, CSN Cetate Deva sau CFR Cluj) este noul președinte, substituindu-l pe Viorel Lolea,  iar primarul Ioan Popa, dezamăgit de evoluția echipei și compromiterea șanselor de promovare, decis să reducă cheltuielile, intenționează să treacă la măsuri radicale și le-a transmis jucătorilor că cine dorește să plece este liber! În momentul de față, Reșița are numai 5 puncte, se află pe locul 12 și este la o distanță de 10 puncte în spatele liderului, venind după o înfrângere greu de digerat, 1-2 la Giarmata! Și lucrurile nu sunt deloc simple pentru “rosso-nerii” din Banat, în condițiile în care îi așteaptă meciuri de “totul sau nimic”, cu rivalele din Alba, Unirea (duminică) și apoi la Cugir (runda viitoare). “Ne așteaptă o echipă în criză, departe de obiectivul propus. Sunt convins că amfitrionii nu se vor arunca și vor prefera să stea la cutie și să aștepte”, a spus antrenorul Adrian Bicheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea