Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ar fi pătruns în bucătăria unui local și ar fi furat un telefon mobil în valoare de 2.500 de lei. Bărbat din Vințu de Jos, cercetat de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia au intervenit în zona unui local din municipiu, unde un angajat a reclamat că i-ar fi fost sustrat telefonul mobil, în valoare de 2.500 de lei. În urma cercetărilor a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Vințu de Jos, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil sustras.

Un bărbat din Vințu de Jos este cercetat pentru furt. Ar fi sustras un telefon mobil dar a fost identificat rapid de polițiști.

La data de 26 iunie 2021, în urma unui apel prin 112, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia a intervenit în zona unui local public din municipiu, unde un angajat al localului a reclamat că i-a fost sustras telefonul mobil, în valoare de 2.500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat un bărbat de 47 de ani, din comuna Vințu de Jos, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil sustras.

Se pare că, profitând de neatenția angajaților, bărbatul ar fi pătruns în bucătăria localului public și ar fi sustras telefonul.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea