Rămâi conectat

Curier Județean

Aproximativ 330 de candidați s-au înscris la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în sesiunea de toamnă

Dragoş Suciu

Publicat

în

UAB01În sesiunea de toamnă aproximativ 330 de candidați (fără cetățenii din Republica Moldova și studenții internaționali) s-au înscris la programele de licență, masterat și doctorat ale Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Conform calendarului, astăzi a avut loc susținerea probei scrise şi a probelor de aptitudini, competenţă lingvistică, la specializările unde a fost cazul și interviurile la masterate. În 20 septembrie are loc ierarhizarea candidaţilor pe baza criteriilor de selecţie, iar în 22 septembrie comunicarea rezultatelor admiterii. În perioada 22-26 septembrie candidaţii admişi se pot înmatricula pe locuri finanţate prin granturi de studii şi cu taxă.

Conform datelor furnizate de reprezentanții instituției, în sesiunea de vară s-au înmatriculat 1.122 candidați, fără cetățenii din Republica Moldova și studenții internaționali.

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia are în prezent patru Facultăți: Istorie și Filologie, Științe, Teologie Ortodoxă și Drept și Științe Sociale, fiecare cu multiple specializări la programe de licență și masterat, la zi sau la distanță la buget sau la taxă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea