Rămâi conectat

Politică Administrație

Aprobarea cotizației municipiului Alba Iulia către AIDA-TL, pe anul 2014, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

vot in CL Alba IuliaProiectul de hotărâre privind plata cotizației pe 2014, din bugetul municipiului Alba Iulia către Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local (AIDA-TL), va fi supus spre aprobare consilierilor locali în ședința de vineri, 21 martie a.c.

Potrivit Procesului verbal al Adunării generale a membrilor componenţi ai AIDA, din 17 ianuarie 2014, cotizaţia anuală este stabilită la 1 leu/ locuitor în cadrul fiecărei localităţi, astfel că CL Alba Iulia are de plătit 68.796 de lei (aproximativ 15.000 de euro).

Pe lângă cotizația municipiului Alba Iulia, comunele membre ale AIDA-TL trebuie să achite următoarele sume: Ciugud – 91.592 de lei;  Sîntimbru – 100.373 de lei; Ighiu – 88.123 de 1ei; Galda de Jos – 72.000 de 1ei; Cricău – 36.024  de1ei; Întregalde – 40.305 lei (reprezentând contribuții și gratuități).

Potrivit directorului AIDA-TL, Dorin Nistor, cuantumul estimat de resurse financiare, reprezentând contribuții ale membrilor asociației pentru anul 2014, este de 17.381.569 de lei pentru Zona 1 – Municipiul Alba Iulia și 368.539 de lei pentru Zonele 2-7.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Beniamin Todosiu (deputat de Alba): Solicit public demiterea conducerii politice a Spitalului Aiud din cauza neregulilor descoperite de Curtea de Conturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Beniamin Todosiu (deputat de Alba): Solicit public demiterea conducerii politice a Spitalului Aiud din cauza neregulilor descoperite de Curtea de Conturi Spitalul Municipal Aiud nu funcționează bine din cauza unei conduceri incompetente, care a fost pusă politic și care este ținută în brațe de primarul liberal Oana Badea. Am sesizat acest lucru în mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea