Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Aproape 5 ani de închisoare pentru că a tâlhărit un taximetrist

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 21 iulie, lucrătorii Postului de Poliţie Ciugud l-au identificat şi reţinut pe Silviu Vasile Bârsan, de 19 ani din comuna Ciugud, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 4 ani şi 8 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Acesta, împreună cu Mateiu Valentin, de 20 de ani, din Berghin şi asistat de Damian Adrian, de 20 de ani, din Ciugud, au tâlhărit şi au bătut un taximetrist din Alba Iulia, în noaptea de 15/16 februarie acest an. În noaptea fatidică, cei trei tineri au luat taxi-ul din faţa hotelui Cetate din Alba Iulia pentru a efectua o cursă până în localitatea Ghirbom. Pe traseu, clienţii au cerut schimbarea rutei de deplasare înspre satul Dumitra. Pe raza comunei Sântimbru, la marginea drumului comunal care face legătura între DJ 107 şi Dumitra, l-au bătut pe taximetrist, luându-i telefonul mobil şi suma de 190 de lei. Taximetristul, abandonat într-o baltă de sânge, a reuşit să-şi revină şi să conducă maşina până la spitalul din Alba Iulia.
Silviu Vasile Bârsan a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Aiud în vederea executării pedepsei. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea