// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Aproape 200 de cazuri de rujeolă înregistrate în ultima săptămână

Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România înregistrate și raportate până vineri este 12.991, din care 52 de decese, potrivit ultimei informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Potrivit sursei citate, în ultima săptămână au fost raportate încă 192 de cazuri nou confirmate în 14 judeţe şi municipiul Bucureşti.

Cele mai multe – 53 – au fost înregistrate în judeţul Bacău şi 43 în judeţul Buzău.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Aproape 200 de cazuri de rujeolă înregistrate în ultima săptămână

  1. Titirca inima rea 14.05.2018 la 2:52

    Nu pot sa cred, si totusi zana maseluta, atotstiutoarea, zeita intelepciunii Olivia Steer gasise leacul:o legatura de coada soricelui, un strop de seu de tufa si 2 fire de iarba fiarelor; se pare ca e bun si contra poliomielitei si hepatitei A pana la X.
    Oameni buni, vaccinati-va copiii daca vreti sa-i aveti sanatosi langa voi. A, exista ffff rar reactii adverse? E normal, un vaccin nu a fost conceput pentru o persoana in particular, deci se poate ca anumite organisme sa reactioneze diferit; dar riscul e infinit mai mic decat sa-i lasati nevaccinati.