Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

APEL UMANITAR. Un tânăr de 20 ani, din Alba, are nevoie de ajutorul nostru. Vlad a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vlad Vaida Valentin, în vârstă de doar 20 de ani, a fost diagnosticat cu o nemiloasă tumoră pe nume sarcom nediferențiat de gradul al III-lea la gamba dreaptă.

Vlad urmează un tratament de chimioterapie în țară, însă până acum nu a primit nici un rezultat pozitiv de când a depistat boala, din contră, corpul său nu a răspuns până acum la tratament. Doctorii susțin că membrul necesită să fie amputat, însă până acum nici unul dintre ei nu au garantat că nu îi va reapărea intr-o altă parte a corpului tumoarea.

Așa că familia a hotărât să merga cu Vlad la o clinică din străinătate pentru a beneficia de un altfel de tratament( imunoterapie, hipertermie, tratamente metabolice) și de o altă părere din partea doctorilor, însă situația ii depășește din punct de vedere financiar.
Nu vrem doar să-i prelungim viața, ci sperăm ca viața să-i fie salvată. De aceea orice ajutor este binevenit si ne va ajuta să-l putem duce pe Vlad într-o alta țară şi să ii oferim o şansă mai bună în lupta cu boala.

„Dragi utilizatori de facebook… haideți împreună să-l salvăm pe Vlad Vaida Valentin, un tânăr de 20 de ani din Alba Iulia, o să fiu scurt și la subiect. Diagnosticul propus de doctori este sarcom nediferențiat de gradul al III-lea la gamba dreaptă, iar doctorii români susțin că membrul necesită să fie amputat.

Dorim să ajungem cu Vlad la o clinică din străinătate pentru a cere o altă părere și un alt tratament, însă ne depășește situația din punct de vedere financiar. Cunoscuții știu despre ce este vorba, să nu creadă cineva că este o înșelăciune. Dacă aveți un suflet bun și sunteți disponibili sa ne ajutați; Familia mea a deschis următoarele conturi:

Cont RON: RO03BTRLRONCRT0P53510401

Cont EURO: RO85BTRLEURCRT0P53510401

Banca Transilvania

Vă rugăm să specificați și numele de familie ( Vaida Corina Elena ) al mamei tânărului pentru care faceți donația!”, au scris prietenii acestuia pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea