APEL UMANITAR. Un tânăr de 20 ani, din Alba, are nevoie de ajutorul nostru. Vlad a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă

Vlad Vaida Valentin, în vârstă de doar 20 de ani, a fost diagnosticat cu o nemiloasă tumoră pe nume sarcom nediferențiat de gradul al III-lea la gamba dreaptă.

Vlad urmează un tratament de chimioterapie în țară, însă până acum nu a primit nici un rezultat pozitiv de când a depistat boala, din contră, corpul său nu a răspuns până acum la tratament. Doctorii susțin că membrul necesită să fie amputat, însă până acum nici unul dintre ei nu au garantat că nu îi va reapărea intr-o altă parte a corpului tumoarea.

Așa că familia a hotărât să merga cu Vlad la o clinică din străinătate pentru a beneficia de un altfel de tratament( imunoterapie, hipertermie, tratamente metabolice) și de o altă părere din partea doctorilor, însă situația ii depășește din punct de vedere financiar.
Nu vrem doar să-i prelungim viața, ci sperăm ca viața să-i fie salvată. De aceea orice ajutor este binevenit si ne va ajuta să-l putem duce pe Vlad într-o alta țară şi să ii oferim o şansă mai bună în lupta cu boala.

“Dragi utilizatori de facebook… haideți împreună să-l salvăm pe Vlad Vaida Valentin, un tânăr de 20 de ani din Alba Iulia, o să fiu scurt și la subiect. Diagnosticul propus de doctori este sarcom nediferențiat de gradul al III-lea la gamba dreaptă, iar doctorii români susțin că membrul necesită să fie amputat.

Dorim să ajungem cu Vlad la o clinică din străinătate pentru a cere o altă părere și un alt tratament, însă ne depășește situația din punct de vedere financiar. Cunoscuții știu despre ce este vorba, să nu creadă cineva că este o înșelăciune. Dacă aveți un suflet bun și sunteți disponibili sa ne ajutați; Familia mea a deschis următoarele conturi:

Cont RON: RO03BTRLRONCRT0P53510401

Cont EURO: RO85BTRLEURCRT0P53510401

Banca Transilvania

Vă rugăm să specificați și numele de familie ( Vaida Corina Elena ) al mamei tânărului pentru care faceți donația!”, au scris prietenii acestuia pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dr 12 iunie 2019 at 13:53

E si n BUC Institutul de medicina alternativa

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...