Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru un bătrânel din Vințu de Jos, rămas fără locuință în urma unui incendiu, în ajun de Moș Nicolae

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bătrânel din Vințu de Jos are nevoie de ajutor, după ce în ajun de Moș Nicolae, un incendiu i-a mistuit locuința în întregime.

Un pompier salvator, impresionat de drama prin care trece bătrânul, a postat pe pagina personală de facebook un apel umanitar pentru a-l ajuta moș Baci Alexandru.

”Moș Nicolae nu a fost foarte darnic cu acest moș Baci Alexandru, în acest ajun de sărbătoare, din păcate i-a ars tot ce avea, o locuință pentru el și pentru acest pisic. Ceea ce vrem noi de fapt este să ajutăm fiecare cum poate și cum dorește acum înaintea sărbătorilor de iarnă. Îl găsim in Vințu de Jos și la numărul de telefon 0755343796”, a scris bărbatul pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 19 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea