Apel umanitar: Motocicliștii Lupii Sigidavei strâng bani pentru repatrierea tânărului din Cugir, decedat în Germania într-un accident de motocicletă

Un accident rutier a curmat săptămâna trecută viața unui tânăr de 36 de ani din Cugir. Lucian Farcaș și-a pierdut viața la sfârșitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Se pare că tânărul a pierdut controlul asupra motocicletei și într-o curbă a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un lan de grâu.

Motocicliștii Lupii Sigidavei din Cugir, prieteni de o viață cu Giovany, cum îi spuneau toți, au lansat un apel umanitar, solicitând sprijin financiar pentru repatrierea corpului neînsuflețit al camaradului lor în România. Citește și: Foto: SFÂRȘIT TRAGIC pentru un tânăr de 36 de ani din CUGIR. A murit în Germania, într-un groaznic ACCIDENT de MOTOCICLETĂ

“Dragi prieteni motocicliști, cu durere în suflete vă anunțăm că bunul nostru prieten Lucian Farcaș “Giovany” s-a stins din viață sâmbătă noaptea într-un accident moto petrecut în Germania. Noi suntem alături de familia îndurerată și încercăm să îi ajutăm cum și cu ce putem. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-l repatria. Care vreți și puteți să ajutați, lăsăm mai jos contul tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris prietenii lui Giovany în apelul lansat pe facebook.

Este nevoie de 3000 euro și orice donație este binevenită și se mulțumește! Contul este deschis la Banca Transilvania:  RO54BTRL00101201E65596XX pe numele tatălui, Farcaș Marian.

Apelul este făcut în numele familiei și al prietenilor, către toate persoanele care doresc să îi ajute pentru ca tânărul să-și poată odihni sufletul acasă, în pământ românesc.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...