Rămâi conectat

Curier Județean

APEL UMANITAR: Claudia, o femeie bolnavă de cancer, care a crescut într-un orfelinat din Alba, are mare nevoie de ajutorul nostru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Claudia, o femeie grav bolnavă, care a trecut prin nenumărate încercări, are nevoie de ajutorul financiar al nostru, al tuturor.

apel-umanitarTutelea Mariana, o cunoscută a ei, a lansat, pe pagina de socializare Facebook, un apel umanitar către oamenii cu suflet mare.

”Claudia, in vârsta de 30 de ani, un om al strazii, care a crescut la Orfelinatul din Abrud, Jud Alba, este bolnava de cancer, cu metastaze. Eu o ajut de câțiva ani, cu hrana, haine tratamente, bani etc, dar de data asta sunt si eu depasita de situatie. Acum doi ani am ajutat-o sa se opereze de cancer de sân, la Cluj. A fost bine doi ani, dar viata ei, traita afara, in ger, arsita, ploi si vint, dormind pe unde apuca si cu hrana de multe ori, din containere, au adus-o in situtia de metastaze uterine. Este si usor oligofrena, mai mult social decit patologic”, a scris Mariana.

Dar, cel mai rau din toate acestea, este că neavând acte nu are nici card de sanatate.

”A fost trimisa la Cluj, de Spitalul din Alba, dar au trimis-o inapoi, din cauza ca nu au cum deconta cheltuielile cu operatia ei. O persoana din Alba Iulia, o doamna cu suflet bun, a reusit sa convinga un oncolog din Cluj, sa o primeasca la operatie, cu conditia sa se achite minimum de cheltuieli de spitalizare, in suma de 800 lei. Apelez la voi, oameni buni, in postul Nasterii Mântuitorului, haideti sa punem mina de la mina si sa o ajutam pe Claudia, sa traiasca. Poate are o sansa sa supravietuiasca si acestui cancer. Eu, acum nu sunt in masura sa o ajut singura. Asa ca fac apel la voi, cei care ma cunosteti cât de cât si imi acordati putin credit de om cu bune intentii.
Imi este mila enorma pentru suferinta ei. Are dureri mari, hemoragie, o ajut cu calmante, cu mâncare, cu tot ce pot. Nu este vorba de sume mari, dar 10-20 de leuti din putinul vostru, ar putea contribui la salvarea unei vieti”, a mai scris Mariana.

Cei care o pot ajuta pot dona la Raiffeisen Bank Swift (Bic) RZBRROBU IBAN: lei RO44RZBR 0000060003162092 – Tutelea Mariana


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea