Ape tulburi la Unirea Alba Iulia, după eșecul din Valea Domanului | Prime și salarii blocate pentru echipierii “alb-negri”! Bicheși reconfirmat în funcție, deocamdată

Paul Voicu - Primar 2020

Prima înfrângere stagională, acel 1-4 aspru din Valea Domanului, a adus presiune în tabăra divizionarei terțe Unirea Alba Iulia, plasată abia pe poziția a 7-a a ierarhiei, după șase runde, la 9 puncte distanță de liderul Șoimii Lipova, ce are maximum de puncte.

Astfel, în ședința de luni a oficialilor albaiulieni, s-au dezbătut măsurile ce urmau să fie luate după această înfrângere, atât la nivelul băncii tehnice, cât și în privința jucătorilor, conturându-se două curente de opinie divergente: unul pentru continuitate în privința antrenorilor, deși s-a vehiculat chiar o măsură radicală, și, un altul “pro schimbare”, un soi de război surd! Oficial nu s-a pomenit cuvântul “ultimatum” pentru Adrian Bicheși, dar este clar că “principalul” unirist nu se află într-o poziție confortabilă, fiind dependent de rezultatele obținute până la finele turului (a se citi reducerea ecartului față de prima clasată și intrarea, cu șanse, în calculele promovării).

ELIT

*12 puncte în următoarele 4 jocuri!

Conform unor surse autorizate, fotbaliștii albaiulieni au primele și salariile blocate temporar, și trebuie să facă 12 puncte în următoarele 4 jocuri, pentru a nu se ajunge la decizii mai drastice, respectiv în întâlnirile cu FC Avig (acasă), la Ghiroda, Național Sebiș (pe “Cetate”) și la Ocna Mureș. “Nu mi s-a transmis nimic în privința vreunui ultimatum. Am mână liberă și sprijin total din partea lui Gicu Grozav, Mihai Oancea și Mihai Dăscălescu. Trebuie să ne apropiem de primele 4 locuri și avem obiectiv să facem maximum de puncte în următoarele 4 întâlniri”, a spus antrenorul Adrian Bicheși. Președintele Mihai Dăscălescu, în schimb, a evitat elegant, să comenteze deciziile, spunând doar că: “obiectivul este să fim în iarnă pe unul dintre primele două locuri, iar primele, conform ROI, nu se acordă decât dacă ne clastă pe locurile 1-4”. Mult mai tranșantă a fost poziția lui Armando Popescu, managerul general al Unirii Alba Iulia: “Le-am transmis un avertisment anumitor jucători, mai ales celor care au uitat să joace fotbal! Primele și salariile rămân blocate până când prestația echipei va fi la nivelul pe care ni-l dorim. La Unirea rămâne important modul cum privim perspectiva, din toate punctele de vedere”.

Unirea Alba Iulia a trăit un vis, săptămâna confruntării din “16”-imile Cupei României, de la Zlatna, o prestație de apreciat împotriva FCSB, dar când a coborât din nori, în realitate, s-a trezit într-o situație delicată, în Liga a 3-a, promovarea fiind doar o utopie în acest moment!

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

4 Comentarii

Albania 2 octombrie 2018 at 15:45

Tot mana libera ai avut si cand ai fost obligat sa-l iei in lot pe Mihai Dascalescu Jr?
Stai linistit, Mihai te foloseste cat poate apoi te da afara asta desi tu ai respectat tot ce ti-a cerut el. Daca e asa smecher de ce nu ramane el antrenor?
Armando mai traieste domnu’ Henegar? Ca inainte numa de el scriai!

Dan HENEGAR 2 octombrie 2018 at 21:36

aveti raspunsul in finalul articolului… si, inainte de a face afirmatii fara sens, ar fi bine sa va documentati..

Tipic Romanesc 3 octombrie 2018 at 11:50

Deaia e fotbalul unde este, cand se implica “cunascatori ai sportului mama” ???
Vai mama noastra!

Abc 3 octombrie 2018 at 11:52

Aduceti jucatori de fotbal nu ciurucuri inventate peste noapte de Armando!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...