Rămâi conectat

Actualitate

Apartament de lux în Cluj, scos la vânzare cu 2 milioane de euro. Un castel din Austria este aproape la JUMĂTATE de preț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apartament de lux în Cluj, scos la vânzare cu 2 milioane de euro. Un castel din Austria este aproape la JUMĂTATE de preț

Un apartament de lux a fost scos la vânzare la Cluj cu peste două milioane de euro. Locuinţa este situată la etajul 13 al unei clădiri mixte cu birouri şi apartamente. Cu acelaşi preţ pot fi cumpărate două castele în Austria sau chiar patru în Ungaria vecină.

Un penthouse în Cluj este scos la vânzare pe site-ul Imobiliare.ro pentru preţul de două milioane de euro la care se adaugă şi TVA. În schimb, cumpărătorul nu are trebui să plătească comision la agenţie.

„Companie, vinde apartament unicat, tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafaţă utilăa aprox. 400 mp, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianţă Italia, granit etc.), vedere panoramică deosebită, 3 liviguri, 10 dormitoare, 6 băi, 2 bucătării, şi având posibilităţi multiple de compartimentare. Pret 2 milioane de euro + TVA”, scrie în anunţul postat pe site-ul imobiliare.ro.

La jumătate de preţ se poate găsi un castel în Austria, conform site-ului Master Homes. Acesta este scos la vânzare cu suma de 1.290.000 de euro, iar în anunţ se precizează şi că a fost renovat în 1990.

Iar un castel medieval din Ungaria vecină costă mai puţin de un sfert faţă de apartamentul de lux din Cluj. Este vorba despre un castel care se vinde cu 550.000 de euro. „Castel de vânzare în Ungaria. Locuieşte ca un rege!”, scrie în anunţul de vânzare postat de asemena pe Master Homes.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea