Rămâi conectat

Curier Județean

Aparatele de fitness din ,,Activ Parc” Cugir, luate cu asalt de localnici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începutul de primăvară, cu vreme frumoasă i-a scos în număr mare pe cugireni la plimbare în parcul public de agrement situat în zona Micro 7, locaţie unde în urmă cu aproape cu un a fost amenajat un ,,Activ Parc” dotat cu aparate fitniss.

Cele 11 aparate de exerciţii sportive le-a deschis din nou vizitatorilor apetitul pentru mişcare astfel că după o iarnă petrecută mai mult la ,,gura sobei” au venit hotărâţi pentru o necesară experienţă de sănătate în aer liber.

Fie că se află în weekend sau în zilele obişnuite ale săptămânii, localnicii iau cu asalt ,,Activ Parc” în dorinţa de-a-şi tonifia corpul prin exerciţii fizice, singura condiţie este să aibă peste 14 ani. Dar, aşa cum am aflat de la unii dintre participanţi, multe persoane caută aparatele, întrucât au probleme de sănătate, iar medicii le-au recomandat anumite exerciţii de recuperare.

Parcul de fitness în aer liber este parte a unui proiect iniţiat de Consiliul Judeţean Alba în valoare de 100.000 lei, pentru amenajarea, dotarea şi deschidera a trei astfel de spaţii la Cugir, Blaj şi Zlatna.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea