Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

APA CTTA ALBA| 12 iulie: Furnizarea apei potabile, ÎNTRERUPTĂ în Sebeș pentru efectuarea unor lucrări a rețelei: Zonele afectate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
APA CTTA ALBA| 12 iulie: Furnizarea apei potabile, ÎNTRERUPTĂ în Sebeș pentru efectuarea unor lucrări a rețelei: Zonele afectate

Mai multe străzi din municipiul Sebeș vor rămâne marți, 12 iulie, fără apă potabilă, ca urmare a unor lucrări la rețeaua de alimentare cu apă potabilă de pe strada Călărași.

APA CTTA SA ALBA – Sucursala Sebes, anunta locuitorii municipiului Sebes ca in data de 12.07.2022 se vor efectua lucrarile de cuplare a noii retele de alimentare cu apa potabilă de pe strada Calarasi, lucrari ce fac parte dintr-un proiect mai amplu finantat din fondul de investitii IID.

Totodata, se vor efectua si lucrari de reabilitare a mai multor camine de distributie, din aceeasi localitate.

Avand in vedere ca lucrarile sunt complexe, operatorul a mobilizat mai multe echipe de lucru de la celelalte sucursale din judet, tocmai pentru a scurta la minim timpul de sistare a furnizarii apei potabile in municipiul Sebes. Astfel, se va sista furnizarea apei potabile in data de 12.07.2022, intre orele 04.00-22.00.

Rugam clientii sa-si asigure rezerva de apa potabila necesara pe tot parcursul intreruperii.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, situatie in care rugam clientii, sa foloseasca apa numai in scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Rugam clientii nostri sa inteleaga situatia survenita, si ne cerem scuze pentru disconfortul creat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea