Rămâi conectat

Actualitate

Anunţ oficial ANM: Vezi de când îşi intră iarna în drepturi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu a anunţat că iarna se va instala din 20 noiembrie, când este posibil ca temperaturile să fie uşor pozitive ziua şi negative noaptea.

„După 20 noiembrie, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare, însă e posibil ca după 1 noiembrie să fie un episod de ninsoare la munte. Până în 1 noiembrie, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 20 grade și vor fi valori pozitive noaptea”, a precizat Sandu, citat de Realitatea.net.

Referitor la prognoza pe următoarele trei luni, Ion Sandu a spus că în decembrie valorile de temperatură vor fi mai scăzute decât în medie, iar în ianuarie și februarie temperaturile vor fi normale pentru acea perioadă.

„Nu este exclus însă să avem și temperaturi de minus 15 sau minus 20 de grade Celsius. Nu ne așteptăm la o iarnă ieșită din comun”, a adăugat directorul ANM, citat de Realitatea.net.

În cadrul ședinței cu reprezentanții Guvernului în teritoriu, ministrul de Interne, Radu Stroe, le-a transmis acestora să pregătească un program de distribuire a materialelor antiderapante la nivel local, chiar dacă vremea este acum frumoasă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea