Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

ANUNȚ LANSARE PROIECT „Modernizare Străzi: Aurel Vlaicu, 8 Martie, Fântâna de Aur, Sticlarilor, Municipiul Sebeș”, cod SMIS 143511

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Anunț lansare proiect

Proiectul „Modernizare Străzi: Aurel Vlaicu, 8 Martie, Fântâna de Aur, Sticlarilor, Municipiul Sebeș”, cod SMIS 143511 contribuie la realizarea obiectivului priorității de investiție 9.1 – Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin măsuri integrate), întrucât construirea și atribuirea către persoane defavorizate a unităților locative va avea ca efect reducerea riscului de sărăcie și excluziune socială (Programul Operațional Regional 2014-2020).

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Valoarea totală a proiectului este de 14.026.905,18 lei, din care 6.053.410,99 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Proiectul se derulează în perioada 8.03.2022 – 31.12.2023.

Obiectivul general al proiectului:

Îmbunătățirea infrastructurii în teritoriul SDL, cu accent pe ZUM Sebeș, prin modernizarea străzilor urbane care fac legătura zonei marginalizate din Municipiul Sebeș cu zona funcțională și căile de comunicare principale.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Modernizarea infrastructurii stradale locale din teritoriul SDL în vederea conectării cu celelalte zone ale orașului, creșterii gradului de siguranță a circulației și a reducerii timpului de calatorie.
  2. Reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă în vederea asigurării accesului locuitorilor și vizitatorilor la apa potabilă de bună calitate.
  3. Reabilitarea și extinderea rețelelor de canalizare menajeră în vederea creării cadrului igienico-sanitar optim pentru populație și a stopării poluării apelor freatice de suprafață.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024 Această informare este efectuată de: SC LEM RESORUCES SRL cu sediul în Bucureşti, Str. Mircea Eliade, nr. 14, sector 1, camera1, et.1, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Naţională „Apele Române” aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea