Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ansamblu de locuințe individuale și spații comerciale, în Municipiul Blaj: Primăria lansează în consultare Planul Urbanistic Zonal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ansamblu de locuințe individuale și spații comerciale, în Municipiul Blaj: Primăria lansează în consultare Planul Urbanistic Zonal

Planul Urbanistic Zonal pentru schimbarea categoriei de folosință și introducerea unui teren în intravilanul municipiului, pentru un ansamblu de locuințe și spanții comerciale a fost lansat în consultare publică de către primăria Blaj.

Unitatea Administrativ Teritorială – Municipiul Blaj, cu sediul în Blaj, 515.400, Piața 1848, nr. 16, anunță publicul interesat de aprobarea proiectului de hotărâre de consiliu local privind PUZ (Plan Urbanistic de Zonă) pentru obiectivul de investiții „ANSAMBLU DE LOCUINȚE INDIVIDUALE Șl SPAȚII COMERCIALE, SCHIMBAREA CATEGORIEI DE FOLOSINȚĂ Șl INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN ÎN BLAJ – STR. MIHAIL KOGĂLNICEANU, F.N.”, că întreaga documentație, așa cum este prevăzută de art.7 din legea nr.52/2003, privind transparența decizională în admnistrația publică, cu modificările și completările ulterioare, poate fi consultată la sediul Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Blaj (Primăria municipiului Blaj) din Blaj, 515.400, Piața 1848, nr. 16, județul Alba – Biroul Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Blaj, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Blaj sau la Secretarul General al Municipiului Blaj – Sergiu Ștefănescu sau pe pagina de internet a Municipiului Blaj, www.primariablaj.ro.

Persoanele interesate sunt invitate să transmită în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea PUZ (Plan Urbanistic de zonă) pentru obiectivul de investiții ANSAMBLU DE LOCUINȚE INDIVIDUALE Șl SPAȚII COMERCIALE, SCHIMBAREA CATEGORIEI DE FOLOSINȚĂ Șl INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN ÎN BLAJ – STR. MIHAIL KOGĂLNICEANU, F.N.” până la data de 15 iulie 2022, la adresa Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Blaj (Primăria Municipiului Blaj), Blaj, 515.400, Piața 1848, nr. 16, județul Alba, la nr. fax (004) 0258710014 sau pe adresele de e-mail [email protected] sau [email protected].

Persoana desemnată din cadrul UAT- Municipiul Blaj, responsabilă pentru relația cu societatea civilă, care va primi propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate în legătură cu proiectul de hotărâre privind aprobarea PUZ (Plan Urbanistic de Zonă) pentru obiectivul de investiții ANSAMBLU DE LOCUINȚE INDIVIDUALE Șl SPAȚII COMERCIALE, SCHIMBAREA CATEGORIEI DE FOLOSINȚĂ Șl INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN ÎN BLAJ – STR. MIHAIL KOGĂLNICEANU, F.N.” este Sergiu Ștefănescu – Secretarul General al Municipiului Blaj.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea PUZ (Plan Urbanistic de Zonă) pentru obiectivul de investiții ANSAMBLU DE LOCUINȚE INDIVIDUALE Șl SPAȚII COMERCIALE, SCHIMBAREA CATEGORIEI DE FOLOSINȚĂ Șl INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN ÎN BLAJ – STR. MIHAIL KOGĂLNICEANU, F.N.” va fi supus aprobării Consiliului Local al Municipiului Blaj în prima ședință de Consiliu Local după data de 12.08.2022.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea