Rămâi conectat

Ştirea zilei

Angajații Uzinei de Vagoane Aiud au întrerupt lucrul după ce nu și-au mai primit salariile de aproape trei luni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Angajații Uzinei de Vagoane Aiud au întrerupt joi lucrul, fiind nemulțumiți că nu și-au mai primit salariile de aproape trei luni. După discuțiile dintre patronat și sindicat au primit promisiuni că cel târziu vineri vor primi jumătate dintr-un salariu.

Liderul de sindicat al Uzinei de Vagoane Aiud, Gheorghe Lupean, a declarat, joi, că toți muncitorii și personalul TESA au oprit lucrul, iar problemele sunt ”destul de urâte”.

”Toți cei care au fost prezenți astăzi la serviciu, circa 40, au întrerupt lucrul pentru că nu și-au mai primit banii și le trebuie neapărat. E o situație neplăcută, promisiunile sunt că se bagă o chenzină, adică jumătate din salariu, cel târziu până vineri. Ieri s-a lucrat. La noi salariul se plătește în două tranșe”, a spus Gheorghe Lupean.

De asemenea, consiliul local din Aiud, Ionela Danciu, a scris, joi, pe Facebook, că există restanțe salariale din luna iulie.  

Fac apel public către ITM sa intervină mai serios decât data trecuta! Cu respect pentru oamenii care au datorii la bănci, facturi neachitate de luni de zile și copii de întreținut”, a scris Ionela Danciu.

Angajații Uzinei de Vagoane Aiud au mai întrerupt lucrul câteva zile și în luna august, din aceleași motive, însă fără rezultat.

Uzina de Vagoane Aiud, societate cu capital privat, repară și întreține vagoane de cale ferată și fabrică subansamble și piese de schimb pentru material rulant.

Uzina are în total circa 60 de angajați.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte Un apel umanitar pentru o familie din Zlatna, cu 8 copii, a fost lansat pe Facebook de o iubitoare de animale. Andreea Berar a întâlnit familia în timp ce împărțea pungi cu cadouri pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare