Rămâi conectat

Actualitate

ANGAJĂRI la o instituție publică: 1.000 de posturi vor fi scoase la CONCURS, pentru punerea în aplicare a unei legi din domeniul agriculturii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Agenția de Îmbunătățiri Funciare și-a suplimentat grila de posturi cu încă 1.000 de locuri de muncă, pentru a susține punerea în aplicare a noii legi a irigațiilor.

Fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, a precizat că prin lege au fost alocate aproape 1.000 de posturi pentru Agenția Națională pentru Îmbunătățiri Funciare (ANIF), care ar trebui ocupate cât mai repede pentru a putea oferi mentenanța stațiilor de pompare aflate în patrimoniul statului.

„Prin lege am alocat și aproape 1.000 de posturi pentru Agenția de Îmbunătățiri Funciare, care trebuie ocupate cât mai repede. De asemenea, legea oferă garanția faptului că infrastructura nu mai poate fi devalizată. În cazul în care nu se întreține de către organizații, ea revine la stat. Prin introducerea abonamentului, toți fermierii au acces la apă la un preț accesibil, fără să mai suporte pierderile din sistem. Urez succes noului ministru și colegilor din minister în implementarea legii”, a spus Constantin.

El a subliniat că la încheierea mandatului a predat și cele două Hotărâri de Guvern cu privire la normele metodologice și programul național de irigații, care trebuie adoptate de Guvern în 30 de zile. (Z.U.)

SURSA: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea