Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ancheta DSP şi DSV la producătorii de mezeluri din Alba continuă, însă cu multe informaţii lipsă

Alexandra Mates

Publicat

în

Informaţia lansată de un muncitor în construcţii, potrivit căreia la o firmă din Alba în procesul de fabricaţie al parizerului este introdusă hârtie igienică, rămâne încă neprobată. Ancheta iniţiată de Direcţia de Sănătate Publică Alba împreună cu Direcţia Sanitară Veterinară continuă însă până la această oră nu există informaţii care să facă lumină în acest caz.

Conform declaraţiilor muncitorului, la o firmă din Alba în procesul de fabricaţie al parizerului este inclusă hârtie igienică. Acesta spune că a văzut cu ochii lui cum era introdusă în malaxor hârtia igienică ambalată. Mai apoi, acelaşi bărbat spune că a asistat la momentul în care erau încărcaţi într-un TIR porci vii alături de alţii morţi şi cu toţii folosiţi probabil mai apoi la fabricarea mezelurilor.

În cadrul unei conferinţe de presă de astăzi, directorul DSP Alba, Horea Timiş, a declarat că verificările continuă, dar în condiţiile în care nu se cunosc detalii legat de firma acuzată, data la care muncitorul susţine că a văzut respectivele nereguli, pentru a putea solicita probele martor păstrate conform legii de către procesatori, munca inspectorilor este mult îngreunată. Cu alte cuvinte, se caută acul în carul cu fân.

Acesta a mai explicat care sunt neclarităţile care ridică suspiciuni cu privire la veridicitatea spuselor muncitorului.

YouTube video

Momentan, toate firmele care produc mezeluri în Alba sunt verificate în privinţa documentaţiei şi a conţinutului produselor din carne.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea