Rămâi conectat

Curier Județean

Anca Bunea va reprezenta România la Campionatul Balcanic de Cros din Turcia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 31 martie, în oraşul Kocaeli-Darica din Turcia se vor desfăşura Campionatele Balcanice de Cros, competiţie la care România va deplasa câte 4 sportivi pentru fiecare dintre categoriile de vârstă.

Din lotul junioarelor va face parte şi Anca Bunea (foto) sportivă cu dublă legitimare CSŞ Mediaş/CS Unirea Alba Iulia pregătită de către prof. Vasile Herman care a fost selecţionată ca urmare a clasării pe podium la recent desfăşuratele Campionate Naţionale de Cros de la Băile Felix.

Întreg lotul României aflat la baza de pregătire de la Snagov va pleca în această seară (28.03.2012) spre Turcia vizând cât mai multe medalii atât în probele individuale cât şi în cele pe echipe.

Am urmărit-o pe Anca Bunea îndeaproape atât perioada de pregătire cât şi în competiţiile din acest an tocmai de aceea sunt încrezător că ea va face o figură frumoasă în Turcia. De asemenea cunoscând omogenitatea şi valoarea fetelor care fac parte din echipa de junioare cred că acestea au şanse foarte mari la titlul balcanic pe echipe”, a declarat Marius Anghel, directorul CS Unirea Alba Iulia.

Tot sâmbătă se va desfăşura, la Alba Iulia, etapa de Zonă la judo destinată sportivilor sub 15 ani competiţie la care CS Unirea Alba Iulia va avea în competiţie 7 sportive pregătite de către antrenorii Cristian Dinu şi Ioan Todor.

Acestea sunt: Rusu Rebeca, Negru Luiza, Dragoş Tuţa, Ispir Georgiana, Mocan Roxana, Sava Denisa şi Cuţitar Andreea. Speranţele pentru această competiţie constau în accederea în finalele naţionale pentru un număr cât mai mare dintre sportivele noastre aliniate la start”, a conchis Marius Anghel. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea